home | diensten | verwijzers | over MCC | weblog | contact  

rensmesters

counselling,coaching&psychologie


Reacties

"Denken in oplossingen en een andere kijk op het leven krijgen door zelf te bepalen wat je wel en niet meer wil. Ik heb weer leren geloven in mijzelf. 

En keuzes gemaakt die ik eigenlijk veel eerder had willen maken maar nog niet aan toe was…… Hij heeft mij daar inzicht in gegeven en gaf ook regelmatig complimenten wat prettig en stimulerend was. 

Mijn relatie met mijn man is in geen jaren zo goed en fijn dankzij zijn tip naar het boekje “ De 5 talen van de liefde” van Gary Chapman. Zeker een aanrader om eens te lezen……

Ik heb weer een mooie balans gevonden in mijn leven dankzij de fijne counseling van Rens…….."

(Vrouw, H&R medewerker 43 jaar)

               _____________________________

"Toen ik zelf als leidinggevende overspannen was, heeft Rens me op een fantastische wijze bijgestaan. Geen diep gegraaf in het verleden om daar de oorzaak te vinden, niet dat daar geen aandacht voor kon zijn maar we wisten allebei dat we daar de oplossing niet gingen vinden. Hij bracht me stap voor stap weer in mijn kracht en liet me zelf mijn oplossing ontdekken. Inmiddels heb ik naar volle tevredenheid diverse medewerkers van mijn team ook naar hem verwezen."

(Man, leidinggevende 43 jaar)

               _____________________________

Tja, eigenlijk een beetje ongelooflijk, ik heb jaren terug langdurig in groepstherapie gezeten en niet het gevoel gehad vooruit te komen. Na vier counselling-gesprekken heb ik nu een sprong vooruit in mijn leven gemaakt. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en weet nu wat ik wil"

(Man, service -medewerker, 34 jaar)

               _____________________________

Als bedrijfsarts vind ik het belangrijk dat ik er op kan vertrouwen dat diegene waarnaar ik verwijs professioneel werkt. Bij Rens weet ik waar ik aan toe ben, hij is deskundig en aanspreekbaar. Dat maakt dat ik graag met hem samenwerk.

(Man, bedrijfsarts 50 jaar)

               _____________________________

"Ik heb al vele therapieën e.d. gehad in mijn leven. Toen Rens mij als counsellor begeleidde, was ik in eerste instantie de wanhoop nabij. Hij wist naast mij te blijven staan in een van mijn moeilijkste periodes op het werk. Zijn werkwijze sloot ook perfect aan op de begeleiding die ik kreeg van mijn psychiater. Het heeft gemaakt dat ik therapietrouw ben gebleven t.a.v. mijn medicatie. Daarnaast heeft hij me veel nieuwe inzichten en vertrouwen in mezelf gegeven. Ik heb samen met hem mijn eigen toolkit voor het leven ontwikkeld."

(Vrouw , lerares 49 jaar)

               _____________________________

"Ik heb hem ervaren als praktisch en goed aansluitend bij onze doelgroep, breed inzetbaar."

(Vrouw, personeelsfunctionaris 46 jaar)

               _____________________________

"Wat ik altijd zo grappig en goed aan hem vind, is dat hij altijd aan het einde van elk gesprek vraagt "Is dit nuttig, als wij zo met elkaar praten?"
En, ja het was elke keer weer nuttig."


(Vrouw, hoofdfinanciën 57 jaar)

               _____________________________

De Multi Model Map die Rens bij mij heeft gemaakt gaf me echt het inzicht wat ik nodig had. Een soort Aha, effect van zo zit het dus, dat doe ik dus de hele tijd in mijn leven. Ik kreeg mijn gedragspatroon helder en kon er vanaf dat moment anders naar kijken en mee omgaan.

(Man, Rijksambtenaar 28 jaar)

               _____________________________

"Toen Rens me over EFT vertelde; dacht ik het moet niet gekker worden. Toch heb ik zijn instructies opgevolgd en echt, de vervelende emotie waar ik telkens last van had was direct veel minder. Na nog enkele klop-rondjes was het gewoon weg. Natuurlijk weet ik dat het geen wondermiddel is maar ik heb nu weer het gevoel dat ik keuze heb in situaties waar ik eerder door die emotie werd overmand.

(Vrouw, adviseur 29 jaar)

          _____________________________

Als ik 's avonds in bed lig denk ik vaak de dag nog eens over en probeer zaken te plaatsen in het licht van vlag gedrag, kwaliteiten, allergieën en valkuilen. Ik doe dan ook regelmatig de oefening 5-4-3-2-1 en recentelijk ook de EFT oefening. Ik was erg verrast over de mijn reactie op de EFT oefening. Mijn lichaam is na de oefening volledig ontspannen en mijn hoofd niet volledig maar wel goed ontspannen. Vervolgens val ik heel snel in slaap. Heerlijk is dat. Met name bij het tikken op mijn bovenlip en kin voel ik dat ik de zenuw banen goed raak.

(Man, ICT-consultant 42 jaar)

          _____________________________

"Ik vond het gesprek met Sanne fijn, voelde me daarna rustiger in mijn hoofd. Sanne vroeg goed door, dat was leerzaam waardoor ik geleerd heb beter met moeilijk situatie om te gaan. Ik zag telkens weer uit naar uit om met haar te praten."

(Tiener van 14 jaar)

Afspraak maken of meer info?
M: 06-417 66 586
E: rens@mesters.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultaat

Door de verworven nieuwe inzichten en het ontdekken en creëren van nieuwe nuttige gedachten en gedrag zult u ervaren dat u weer keuze heeft. Uw blik op uzelf en de wereld is veranderd en dat biedt mogelijkheden om anders met de probleemsituatie om te gaan.

Vanuit die nieuwe blik op de situatie lijkt de oplossing voor de hand te liggen. Iets wat u eerder misschien niet zag. U voelt zich weer meer in uw kracht en durft makkelijker stappen te zetten waardoor moeilijke situaties of periodes gemakkelijker overwonnen worden. U krijgt zo weer grip op de huidige situatie, maar ook voelt u zich vaardiger om met eventuele toekomstige problemen om te gaan.

Door counselling leert u uw eigen kracht en oplossingen te vinden voor de life-events waar u en iedereen in het leven mee te maken krijgt. Het maakt u veerkrachtiger, weerbaarder en flexiber.

Voordelen zijn dat het een kortdurend traject is (vaak maar 5 gesprekken) en er is geen wachtlijst

  

Direct een afspraak maken in de online agenda

 


Referenties
Opdrachtgever zijn veelal organisaties die de dienstverlening van een bedrijfscounsellor, of bedrijfsmaatschappelijk werk voor hun personeel willen aanbieden, maar gezien de bedrijfsopbouw of bedrijfsomvang deze niet fulltime in loondienst hebben.

Recente werkterreinen:
- Politie MW-Brabant
- Arbo Unie
- Alumni arbo
- GIMD
- Albert Hein
- Gall & Gall
- Eli lilly
- TNT
- OGT
- DSSmith
- Ad van Geloven

- ICT-dienstverleners
- Arbo-diensten
- Zorgverzekeraars
- Zorginstellingen
- Rijksoverheid
- Provinciale overheid
- Gemeentelijke overheden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

piekeren, vermoeidheid, snel emotioneel, gevoel van spanning, stress, angst, meer balans, conflicten, rouw, isolement, relatieproblemen, gevoel van leegte, gebrek aan zingeving, counselor, zelfvertrouwen, trauma, psychologische of psychosociale hulp,  burnout, burnout, aanpassingsproblemen, stress symptomen, webshare, reïntegratie, psycholoog, mediation, conflictbemiddeling, persoonlijke effectiviteit, mental coach, counsellor, verzuim, ziekte, ruzie, gedragspatronen doorbreken, opleiding, trainer, persoonlijke ontwikkeling, therapeut, EFT Emotional Freedom Techniques, tegen je grens aanlopen, beter leren omgaan met stress, emotie en stressmanagement,, assertiviteit, Online, Skype, uitgeput of vermoeid gevoel, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Goirle, Riel, Rijen, Gilze, Berkel-Enschot, Loon op Zand, Waalwijk