home | diensten | verwijzers | over MCC | weblog | contact  

rensmesters

counselling,coaching&psychologie

Mental coach

U zoekt een mental coach in Tilburg. Blijf niet rondlopen met je problemen. Een gesprek met een counsellor kan uitkomst bieden.

We hebben allemaal wel eens een tijd dat we door de bomen het bos niet meer zien, dat we niet begrijpen waarom we ons voelen zoals we doen of dat we wel eens met iemand willen praten die op een gepaste afstand van ons staat en een onafhankelijke kijk heeft op je situatie.

Als counsellor biedt ik jou die plek waar jij je vrij en veilig kunt uiten en je situatie kunt bespreken en verkennen zonder oordeel. Ik snij de begeleiding toe op jouw behoefte en ben erop gericht je te ondersteunen in het vinden van je eigen oplossingen. Ik zeg je niet wat je moet doen, maar geef je op basis van mijn ervaring en kennis handvatten hoe je patronen kunt doorbreken en je beter kunt voelen in je leven en jouw situatie. Ik breng op een vriendelijke en neutrale wijze betrokkenheid, inzicht en ruimte voor nieuwe inzichten in onze sessies.

En ondanks dat ik voor de volle 100% voor jou ben, hou ik voldoende afstand om je vanuit een ander perspectief naar jezelf te laten kijken en je zicht kunt krijgen op je blinde vlekken en vooral op je eigen innerlijke kracht.

Oplossingsgerichte counselling kan heel snel werken. In circa 5 gesprekken kan een groot deel van jouw problemen/klachten zijn opgelost.

č Plan een GRATIS kennismakingsgesprek..

Een groot aantal zorgverzekeraars erkent de waarde van counseling en vergoedt een groot deel van de behandeling/consulten.
Klik hier voor meer informatie:
Tarief & Vergoeding
>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de online agenda


 


č Counselling
č Werkwijze
č
Intake
č Tarief & Vergoeding
č Veel voorkomende problemen

 

 

 


"Wat ik altijd zo prettig en goed aan hem vind, is dat hij altijd aan het einde van elk gesprek vraagt "Is dit nuttig, als wij zo met elkaar praten?"
En, ja het was elke keer weer nuttig."


(Vrouw, hoofdfinanciën 57 jaar)

Meer reacties referenties  č
 

 

 

 

piekeren, vermoeidheid, snel emotioneel, gevoel van spanning, stress, angst, meer balans, conflicten, rouw, isolement, relatieproblemen, gevoel van leegte, gebrek aan zingeving, counselor, zelfvertrouwen, trauma, psychologische of psychosociale hulp,  burnout, burnout, aanpassingsproblemen, stress symptomen, webshare, reďntegratie, psycholoog, mediation, conflictbemiddeling, persoonlijke effectiviteit, mental coach, counsellor, verzuim, ziekte, ruzie, gedragspatronen doorbreken, opleiding, trainer, persoonlijke ontwikkeling, therapeut, EFT Emotional Freedom Techniques, tegen je grens aanlopen, beter leren omgaan met stress, emotie en stressmanagement,, assertiviteit, Online, Skype, uitgeput of vermoeid gevoel, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Goirle, Riel, Rijen, Gilze, Berkel-Enschot, Loon op Zand, Waalwijk