home | diensten | verwijzers | over MCC | weblog | contact

 

rensmesters

counselling,coaching&psychologie

 


De activiteiten richten zich op de volgende 9 terreinen:
 
1 Counselling
 2 Walk & Talk Wandelcoaching, -counselling
 3 Bedrijfscounselling / bedrijfsmaatschappelijk werk
 4
Training Mindfulness / Aandachtgerichte Counselling
 5 Mediation
 6 (life) Coaching
 7 FyTaal,
vitaliseert uw medewerkers
 8 Skype-counselling (online of e-coaching)
 

Daarnaast verzorgen we trainingen/coaching/counselling en supervisie voor de Academie voor Counselling & Coaching (ACC)

De doelstelling van onze praktijk is:
Zorgverlenen aan mensen met psychosociale problemen, zoals stress, overspannenheid, verliesverwerking, milde depressies, relatieproblemen en aanpassingsproblemen bij veranderingen in het leven. Daarnaast richten we ons op het voorkomen en beperken van psychische problemen en symptomen daarvan.

In januari 2001 ben ik mijn praktijk gestart. Dus in 2011 vierde ik al weer mijn 2e lustrum. Ik ben geregistreerd lid van Algemene Beroepsvereniging van Counsellors (ABvC), geregistreerd psychosociaal counsellor bij de beroeps vereniging LVPW en ingeschreven als Register Therapeut bij RBCZ. Wat betreft mijn trainingsactiviteiten ben ik opgenomen in het CRKBO register en ben ik geregistreerd Gcoach. Ik werk samen met huis- en bedrijfsartsen en andere hulpverleners in de regio.

Counselling en Coaching met resultaat
De begeleiding door Mesters Counselling, Coaching & psychologie blijkt in de praktijk aantoonbaar efficiŽnt en effectief. Naast het feit dat de cliŽnten een oplossing vinden voor hun hulpvraag en hun doelstellingen bereiken, nemen hun klachten sterk af. Zo blijkt uit de gegevens dat deze reductie van de klachten een betekenisvol neveneffect van de counselling en coaching is. Ť Lees meer...

De AGB codes waaronder Mesters Counselling bekend is:
AGB nummer zorgverlener 90032635 (Rens Mesters)
AGB praktijk 90(0)11560
AGB nummer zorgverlener 90-049921 (Sanne Krens)
RBCZ/TCZ licentie nummer 301318R, vereniging ABvC

Ingeschreven bij de KvK onder nr. 18046803  0000 

 

             Counselling
individuele begeleiding
bij het creŽren van
nieuwe perspectieven
>>>

Bedrijfscounselling
kortdurende begeleiding van medewerkers gericht op verbetering van hun functioneren en eventuele reÔntegratie >>>

Personal Coaching
zelfontplooiing, vergroten van persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling >>>

 

Direct een afspraak maken in de online agenda
 


 Skype Counselling-Counselling
 


Als bedrijfsarts vind ik het belangrijk dat ik er op kan vertrouwen dat diegene waarnaar ik verwijs professioneel werkt. Bij Rens weet ik waar ik aan toe ben, hij is deskundig en aanspreekbaar. Dat maakt dat ik graag met hem samenwerk.

(Man, bedrijfsarts 50 jaar)

Meer reacties referenties  Ť
 

 
CVCC.NL  Ť
 

 

piekeren, vermoeidheid, snel emotioneel, gevoel van spanning, stress, angst, meer balans, conflicten, rouw, isolement, relatieproblemen, gevoel van leegte, gebrek aan zingeving, counselor, zelfvertrouwen, trauma, psychologische of psychosociale hulp,  burnout, burnout, aanpassingsproblemen, stress symptomen, webshare, reÔntegratie, psycholoog, mediation, conflictbemiddeling, persoonlijke effectiviteit, mental coach, counsellor, verzuim, ziekte, ruzie, gedragspatronen doorbreken, opleiding, trainer, persoonlijke ontwikkeling, therapeut, EFT Emotional Freedom Techniques, tegen je grens aanlopen, beter leren omgaan met stress, emotie en stressmanagement,, assertiviteit, Online, Skype, uitgeput of vermoeid gevoel, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Goirle, Riel, Rijen, Gilze, Berkel-Enschot, Loon op Zand, Waalwijk