rensmesters

counselling & coaching

Diensten  |  Online agenda  contact
     
 ALS COACH REIS IK EEN POOSJE MET JE MEE

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Mijn missie:
Jou in je kracht laten staan, door oude patronen los te laten en je te laten ervaren wie je werkelijk bent.
 

 

Afspraak maken of meer info?
M: 06-417 66 586
E: 
rens@mesters.nl

 

 

 

Dag, ik ben Rens Mesters (1967) en reis als counsellor een poosje mee op het pad van mensen en help hen bij het definiëren van heldere doelen, die passen bij hun eigen motieven, en de ontwikkeling van een stappenplan om deze doelen te realiseren. Ik heb na mijn aanvankelijke opleiding tot bedrijfseconoom verschillende opleidingen gevolgd tot psychosociaal werker, coach, counsellor. Hier ligt namelijk mijn voorliefde, het begeleiden van mensen in verandering en hen weer in hun kracht zetten. Zoadat zij weer het beste uit zichzelf halen.

Ik werk al 15 jaar vanuit mijn eigen praktijk als coach/counsellor/bedrijfsmaatschappelijk werker. Dit doe ik voor zowel particulieren als voor medewerkers van bedrijven. Het kan hierbij gaan om privé- of werkgerelateerde problemen, of beide. Ik ben gespecialiseerd in kortdurende oplossingsgerichte therapie en Mediation, hierin heb ik uiteenlopende opleidingen gevolgd. Uiteraard heb ik ook cursussen gevolgd voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. 'Walk the Talk' ;-) Dit werk geeft me veel voldoening en het is prettig telkens weer trajecten positief te mogen afsluiten. Zie ook de referenties.

Naast mijn praktijk als Coach/Counsellor ben ik mede-initiatief nemer van het Centrum voor Counselling & Coaching www.cvcc.nl van waaruit ik diverse trainingen, workshop en lezingen organiseer. Maar ook bijvoorbeeld congressen als: 'De dag van de Counsellor'.

Daarnaast verzorg ik trainingen/coaching/counselling en supervisie voor de Academie voor Counselling & Coaching (ACC) Dit doe ik al bijna 10 jaar met veel plezier. Niks is zo leuk als je kennis kunnen overdragen aan zeer betrokken en leergierige studenten.

Al enige tijd ben ik actief betrokken bij de Algemene beroepsverening van Counsellors www.ABvC.nl. Eerst als secretaris en voorzitter van het regionetwerk in Brabant en nu als lid van de landelijke onafhankelijke klachten commissie. Sinds April 2014 ben ik bestuurslid van Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden. Op dit moment vervul ik de rol van voorzitter van deze vereniging LVPW.

 

 
 


DOELSSTELLING VAN DE PRAKTIJK

 
 


Zorgverlenen aan mensen met psychosociale problemen, zoals stress, overspannenheid, verliesverwerking, milde depressies, relatieproblemen en aanpassingsproblemen bij veranderingen in het leven. Daarnaast richten we ons op het voorkomen en beperken van psychische problemen en symptomen daarvan.

De AGB codes waaronder Mesters Counselling bekend is:
AGB nummer zorgverlener 90032635
AGB praktijk 90(0)11560

RBCZ/TCZ licentie nummer 301318R, vereniging ABvC
Ingeschreven bij de KvK onder nr. 18046803  0000 

_______________________________________________________________

 

 Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek
in de
Online Agenda
of bel 013-8220022

 


De volgende verzekeraar vergoeden counselling
vanuit de aanvullende verzekering

 

 

 

          WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

       
 

 

  WIE IS RENS MESTERS
___________________________
  WAT ANDEREN ZEGGEN...
___________________________
    MEER...
  ________________________

 


Al 15 jaar begeleid ik mensen vanuit mijn praktijk. Ik geloof er in dat iedereen zijn eigen oplossingen kent. Als Counsellor loop graag een tijdje mee op je pad zodat jij verder komt.

Lees meer over Rens Mesters >>

 
"De Multi Model Map die Rens bij mij heeft gemaakt gaf me echt het inzicht wat ik nodig had. Een soort Aha, effect van zo zit het dus, dat doe ik dus de hele tijd in mijn leven. Ik kreeg mijn gedragspatroon helder en kon er vanaf dat moment anders naar kijken en mee omgaan."

(Man, Rijksambtenaar 28 jaar)

 

  CONTACT

  WEBLOG

  OVER  MCC

  VERWIJZERS

  FACEBOOK

           
           

piekeren, vermoeidheid, snel emotioneel, gevoel van spanning, stress, angst, meer balans, conflicten, rouw, isolement, relatieproblemen, gevoel van leegte, gebrek aan zingeving, counselor, zelfvertrouwen, trauma, psychologische of psychosociale hulp,  burnout, burnout, aanpassingsproblemen, stress symptomen, webshare, reďntegratie, psycholoog, mediation, conflictbemiddeling, persoonlijke effectiviteit, mental coach, counsellor, verzuim, ziekte, ruzie, gedragspatronen doorbreken, opleiding, trainer, persoonlijke ontwikkeling, therapeut, EFT Emotional Freedom Techniques, tegen je grens aanlopen, beter leren omgaan met stress, emotie en stressmanagement,, assertiviteit, Online, Skype, uitgeput of vermoeid gevoel, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Goirle, Riel, Rijen, Gilze, Berkel-Enschot, Loon op Zand, Waalwijk