home | diensten | verwijzers | over MCC | weblog | contact  

rensmesters

counselling,coaching&psychologie

 

 

Coaching Breda

(life) Coaching gaat over veranderingen in ons leven en over de wijze waarop we die veranderingen kunnen realiseren. Over de manier waarop we een zinvoller, bevredigender en vreugdevoller leven kunnen leiden. (life) Coaching helpt je verkeerd of zinloos gedrag te veranderen en manieren te vinden om het leven te leiden dat je zelf wilt.

Denk niet dat we ons met luchtkastelen of met niet te realiseren dromen van een vrolijker leven bezig houden. Alles wat we in het coachingstraject doen werkt écht. De methode en technieken zijn beproefd, het is bewezen dat ze werken. Het helpt je te bepalen wat je doelen zijn en helpt je die doelen ook werkelijk te bereiken. Je leert hoe je je kunt richten op oplossingen en hoe je je eigen coach in het leven kunt worden.

Uit de feedback van deelnemers blijkt dat ze geleerd hebben negatieve gedragspatronen te veranderen waar ze al jaren tegen hadden gevochten. Sommige bleken in staat een nieuw bedrijf op te zetten, anderen verbeterden hun persoonlijke effectiviteit, communicatieve vaardigheden of maakte vorderingen op het gebied van hun loopbaan.

Je leven verandert gegarandeerd, de kwaliteit van je leven verbetert en je krijgt ook nog eens zelf de middelen in handen om blijvend het beste uit jezelf te halen.

č Plan een GRATIS kennismakingsgesprek..

Een groot aantal zorgverzekeraars erkent de waarde van counseling en vergoedt een groot deel van de behandeling/consulten.
Klik hier voor meer informatie:
Tarief & Vergoeding
>>>

 

 

 

 

 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de online agenda

 


č Coaching
č
Intake
č Tarief & Vergoeding

 

 

 


"Wat ik altijd zo prettig en goed aan hem vind, is dat hij altijd aan het einde van elk gesprek vraagt "Is dit nuttig, als wij zo met elkaar praten?"
En, ja het was elke keer weer nuttig."


(Vrouw, hoofdfinanciën 57 jaar)

Meer reacties referenties  č
 

piekeren, vermoeidheid, snel emotioneel, gevoel van spanning, stress, angst, meer balans, conflicten, rouw, isolement, relatieproblemen, gevoel van leegte, gebrek aan zingeving, counselor, zelfvertrouwen, trauma, psychologische of psychosociale hulp,  burnout, burnout, aanpassingsproblemen, stress symptomen, webshare, reďntegratie, psycholoog, mediation, conflictbemiddeling, persoonlijke effectiviteit, mental coach, counsellor, verzuim, ziekte, ruzie, gedragspatronen doorbreken, opleiding, trainer, persoonlijke ontwikkeling, therapeut, EFT Emotional Freedom Techniques, tegen je grens aanlopen, beter leren omgaan met stress, emotie en stressmanagement,, assertiviteit, Online, Skype, uitgeput of vermoeid gevoel, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Goirle, Riel, Rijen, Gilze, Berkel-Enschot, Loon op Zand, Waalwijk